utorok 15. decembra 2009

Záhada Blair Witch prenesená do slovenského Jelenca...


Viete ako začína 90% všetkých hororov? Že ide skupinka študentov po temnom lese...

4.12.2009
19:00
Jelenec (dedina pri nitre)
Koniec dediny.

Nasleduje tmavá cesta, taká tmavá, že vidno je len bledší pás pred vami (cesta) a obloha s hviezdami... Keby tie hviezdy nemala, tak ani tú nevidno. 14 mladých ľudí v zložení 6 chalanov a 8 dievčat práve vykročili zo svetla pouličných lámp to čierno-čiernej tmy.
Moja prvá myšlienka:"Ričí, plis, drž ma, takto začína 90% všetkých hororov, ja sa bojím." Na hororoch som vyrastala takže som si plne vedomá čo všetko môže nastať tak som nás dvoch presunula do stredu sprievodu (obvykle umierajú prední alebo zadní;)). Nikoho nenapadlo zobrať baterku, tak si Pepo odondil kryt z mobilu a svietil celou plochou mobilu:D Hľadali sme jednu chatu ukrytú hlboko v lesoch... Traja spolužiaci tam už boli, tak nás navigovali že "stále rovno".


A viete čo sa deje 20 minút po začatí tých 90% hororov? Skupinka ide očividne zlou cestou a mobily začínajú strácať signál.


Takže sme stratili signál. Ja som bola z toho strašne nervózna a spomínala som na film Smrť prichádza v bielom (krátky obsah- rodinka odbočí autom z cesty a začne pre nich chodiť biela baba na pohrebáku a oni umierajú, nakoniec sa to vysvetlí tak, že to odbočenie z cesty bola havárka s druhým autom). Mrte, bez signálu, v prdei sveta, v úplnej tme. Zrazu sme zazreli svetlá reflektorov auta. Asi viete čo ma napadlo... Auto zrazu zastalo. Keby mi nestuhla každá bunka tela tak by som sa určite rozplakala. Auto prišlo bližšie a vysvitlo, že aj oni hľadajú chatovú osadu. UFF!!!


A teraz viete, čo nastane v takej 35. minúte filmu? Všetci sa začnú hádať.

A tak sme sa začali hádať. O ceste, o názoroch na cestu atď. No hrozné... Neviem kto konečne zavelil vrátiť sa... A vtom všetkom našom vrieskaní po sebe zrazu počuť:"Pepooo???" My všetci:"MATEEEEES?????"
Tak a šťastne sme sa stretli s naším Matesom, ktorý nás zaviedol na chatu. Žúrka bola super :))) Aj keď nechápem prečo si všetci- hlavne Viki, ktorý asi každých 10 minút vletel do našej izby s foťákom a vetou:"HA!!! Načapa... doriti zase nič!!!":D -robili nádeje že nás prychitia pri niečom nekalom :D:D:D

4 komentáre:

dievča bez mena povedal(a)...

aaa..........
milujem chatovu oblsat Jelenec a pamatam si zaciatky ako sme nevedeli kade ako kam ist, tiez to boli take male horory :D
teraz uz len- "ktora ja dnes nasa?"
"zlta? vyborne :)"

............ inak nevrav ze aj ty si niekde "odtialto" :D
a este nieco: STASTNE a VESELEE DEE :o)

Dee povedal(a)...

coooooooooooooo???? :D:D:D mna teda picne :D:D:D
tak toto uz je jaka prdel :D:D:D
oki, ale teraz normalne :)
jejda keby som to vedela tak sa spytam na cestu a neprezivam hodinovy horor:D

noooo ja som z BA (tvoj koment o 206tke a moj koment nanho:) ) :)

idem ti okomentovat tvoj post, konecne mam cas, ufff :) skola ma zabija:(

dievča bez mena povedal(a)...

ja som v Ba iba cele leto pracovala a nechcem pisat odkial som... nie je to az take "velkomesto" ako Ba, tak aby som nebola odhalena :)))

Nabuduce sa spytaj :D (ak tam este pojdete )

Dee povedal(a)...

vpohode, chapem ;) aj BA je vlastne dedina, kazdy tu pozna kazdeho :D alebo aspon niekoho, s kym mas spolocnych znamych :D

myslim ze na tu spravnu cestu vzivote nezabudnem :D:D:D ale sranda, mozno sa tam dakedy stretneme a ani o tom nebudeme vediet :)