piatok 8. januára 2010

Agentúra na zlé rozhodnutia


Dobrý deň,
volám sa Dee a som zakladateľkou Agentúry na zlé rozhodnutia.
K mojim špecialitám patria či už každodenné menšie rozhodnutia, alebo tie väčšie- život ovplyvňujúce.
Ak sa mám v niečom rozhodnúť, fakt nechápem v čom to je, ale vždy sa rozhodnem *Z*L*E* . Proste ZLE, špatně, schlecht, bad, défectueusement, mal, gonoszan, male, злобно (súťažná otázka- ktoré slovo patrí ku ktorému jazyku?:D)!
Nechápem, prečo to tak je, ale je to proste tak!

- 3. ročník- z nevysvetliteľných príčin som si dala seminár z dejepisu. Fakt ZLÉ rozhodnutie! S dejepisom sa už nikdy nestretnem a profka je stelesnený chaos.
- Vždy som chcela ísť na psychológiu. Minulý rok som však chytala také umelecké chvílky, tak som sa rozhodla, že písanie (2. miesto) bude lepšie. Tak nechápem prečo, mi to posledné 3 dni príde ako najväčšia blbosť na svete.
- Však prečo nerobiť prímačky na výšku z úpne iných predmetov ako maturujem? Pretože keď sa odovzdávali maturitné predmety (taktiež nechápem prečo tak skoro, keď školy ešte nemali kritériá) som ležala v nemocnici a potom som nemohla ešte týždeň rozprávať. No to musí byť strašná prča byť mnou :/ :D:D:D

Najlepšie sú take milé malé denné rozhodnutia, že ísť na ten či na ten bus? Ktorým budem skôr doma? Nech si vyberem KTORÝKOĽVEK, VŽDY(!!!) je druhá voľba tá lepšia.

A teraz že čomu úpne nechápem je, prečo som sa rozhodla, že sa idem zajtra stretnúť s dávnym kamarátom, keď by som sa mala presne v tej dobe učiť a vlastne sa mi s ním ani stretnúť moc nechce? Aha, už viem, rozhodla som sa mu ozvať presne pol hodinu potom, čo môj mozog z dôvodu "bytia v inej dimenzii" ( :D ) moc NEFUNGOVAL a mala som príliš povznesenú náladu.

Záver: NIKDY sa ma nepýtajte na radu a rozhodujte za mňa, plis!!! :/
Dik! :D
:D

5 komentárov:

dievča bez mena povedal(a)...
Tento komentár bol odstránený autorom.
dievča bez mena povedal(a)...

Mozno je to tak urobene naschval... mozno sa mas tomu iba smiat, smiat a smiat :) a potom sa to mozno unormalni :))

Inak som tak tiez mala jedno take obdobie, ale nakoniec som zistila ze vzdy to malo svoj zmysel..
Veci sa na prvy pohlad javia ako spravne ci nespravne, ale moze to byt praveze uplne naopak...

Dee povedal(a)...

lenze keby som si aspon nesposobila ze som si dala omylom upne ine seminare nez z coho mam primacky na vysku, uaaaaa =OOO

oki, uz sa tesim kedy to skonci :D (uz to nejaky ten rocki totiz trva :/ )

berem si radu k srdcu ;)

Adamko povedal(a)...

k FB dee sry ale moc tam nechodim napis mi radsej mail :D a ja ti odpisem nan ak ste zahadu so sims3 nevyriesili treba na to povolat sibnuteho Ajtaka " ":-)

k mojmu casu. Ziaden teraz nemam :D neignorujem alebo nieco podobne vzdy si kuknem post ktory si mi sendla a ked idem odpisat, radsej sa ani nepytaj, :-)

a k postu. To nevadi lebo ja som uz davno zalozil agenturu na zle rozhodnutia. Vola sa: nech je to cokolvek aj tak si vyberiem zle s.r.o- vrazil som do nej vela penazi tak ocakavam obrat :D
...a to rozhodovanie si nechaj pre seba par ludi by mohlo rozhodnut zle :-))

Dee povedal(a)...

jeeeej :))) jak ma potesil tvoj koment:)))

1. ani ja na FB moc nechodim, iba ak daco potrebujem ( :D )... Uz to mame vyriesene a to tak, je to proste nepojde na nas notebook :D No co uz:( Nevadi:) Ajtaka? wtf?:D

2. Pohodicke, som rada ze len ja niesom jedina ktora nema cas a musi sa ucit jak sprosta ;)

3. mozem joinnut agenturu?:D a mozem byt daco ako zastupca sefa?:D alebo aspon zastupca zastupcu:D

ale fakt dakujem, potesil si ma :) neboj, nehnevam sa ;)