sobota 28. júna 2008

Ako cez kopirák...

Problematikou zahŕňajúcou tento článok je kopírovanie. Kopírovanie ľudí. Bez použitia akéhokoľvek technického stroja, elektroniky, či iných ťažko dostupných hypermoderných technológií... Kopírovanie názorov toho-konkrétneho jedinca, jeho rečového či stylingového prejavu.

...Začneš používať nejaký šikovný slovný zvrat a za chvíľu ti telefonuje sesternica z Prešova, že máš "očúvať jaké véci sú teráz in" a už počuješ svoju frázu. Cool, jak sa tie infošky rýchlo šíria, ne?:D Čo si ľudia nevedia vymyslieť niečo VLASTNÉ, keď chcú už toľko ohurovať???
...Alebo ti drbne v bedni s skrsne ti nápad na tú najšialenejšiu outfitovú kombináciu a dva dni na to ju vidíš vynímať sa na polovici svojich známych? Blbé? Práve naopak!!! ;) Ujala sa a aspoň vieš, že niečo na tej "mary" (teda tebe;) ) je!
...Alebo sa musíš liečiť u dobrého psychológa lebo tvrdíš, že sa nemôžeš zbaviť dojmu, že ťa niekto naklonoval a môžeš to aj prinesením "klonov" dokázať? Alebo že máš paranoju a všade vidíš seba a rozhodne sa nepozeráš práve do zrkadla? Žiadne strachy, skús len zavolať svoju kamošku von a keď miesto nej prídeš "ty", to sa len tvoja kamoška snaží správať a tváriť ako ty, lebo nemá na to ukázať svoju vlastnú tvár. Takže sa tešte ľudkovia!!!:D Vyklonovaná nemusí byť už len ovečka Dolly (ktorá už zomrela, myslím), môžete aj VY!!!

Takíto ľudia sú len veľmi slabé osobnosti a nechcú ukázať svoju vlastnú tvár a byť sami sebou, lebo sa boja, čo na to len povie okolie. Ľudia, PLÍÍÍÍÍS, k čertu s okolím, čo tam po tom, predsa všetko čo robíme, robíme pre seba, ne? ;)

4 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

myslim si, ze kazdy chce byt originalny, ale ukaz mi na niekoho, kto k svojej originalite dosiel uplne sam? bez toho, aby to na niekom videl? aby sa o tom niekde docital a pod.? ale tak popravde je vlastne kazdy svojim sposobom originalny... mozno nie navonok, ale vo vnutri ano...

Dee povedal(a)...

no lenze ked niekto uz ani vo vnutri originalny neni?;)
hej je to ok, lenze ked to robia ludia maximalne umyselne?to kopirovanie:D:D:D

Anonymný povedal(a)...

takych nastastie nepoznam :o) a to co som vymazavala, to som len nevedela pisat a vzniklo z toho cudo D: tak som to zmazala :D:D:D

Kozo povedal(a)...

Mozeš sa k tomu postaviť tak, že určuješ trendy.