pondelok 4. februára 2008

K***tizmus vs. Idiotizmus

Dnes.
Zvláštny deň, tomu verte:D
Dnes som začala rozmýšľať nad rozdielom týchto dvoch "pojmov".
Cez prestávku.
Veď... je vlastne jedno, či človeka nazvete jedným alebo druhým nie? Druhý pojem je pre "slušňákov".

No... Pod pojmom "kokot" rozumiem človeka, ktorý sa správa drbnuto vlastným pričinením, je sprostý a plne si to uvedomuje, ale nenapravuje to. Šak načo. Poznám ho, človek mu dačo povie, on v tom počuje len to svoje, nie nie nie Dee, čo trepeš, ajtak sa v tom nevyznáš... NEVYZNAŤ SA??? Sama v sebe? Sorry drahý, ale v TEJTO veci sa fakt VYZNÁM!!! A nehodlám ju meniť, buď si istý. Kokot vám leze na nervy... MIMORIADNE. Správa sa, že on je ten najúžasnejší, najdokonalejší (ale pritom už všetci dobre vieme, že dokonalá je len naša slovinárka;) ) a keď spraví totálne drbnutú vec, je to úplná špica.
Chudák chlapec, však?
Aj ja ho ľutujem.

Idiot... Človek, ktorého sa z nepochopiteľných (!veľmi dôležité) príčin vymyká normálu. Na rozdiel od kokota je s ním sranda. No vážne. Podľa mňa... Lenže problém je v tom, že "idiot" si neuvedomuje, že robí niečo zle. Poznám ho, a neviem prečo ho vždy spoznám. V dave, v mase ľudí, svieti tam jak maják (wtf?:D ). A potom nasleduje už len stará obohratá platňa... Vravím, idiot, doriti, prečo ho len musím poznať???

Nech sa na to kukám jak chcem... furt je lepšie byť tým idiotom. Aspoň máš u niektorých ľudí isté "výsady" :P

1 komentár:

Jessica povedal(a)...

nooo, veľmi zaujímavé, skús ešte "k....a" zaradiť do stupňov IQ:) Ale približne je to rovnaká úroveň. Chudášikovia sú to.