streda 21. januára 2009

Poď sem, nech sa s tebou zblížim...

...poď sem ja ti neublížim (Horkýže Slíže- poslednú dobu na nich fičím:D)

(takmer) Každý pozná túto pesňu. A vie ako pokračuje ďalej... Tak ja ju trošku upravím! Teraz si predstavte taký ten povestný veľký filmový škrk gramofónovej platne, aký býva pri frajeroch keď ich prichytí mama v izbe. Znovu si prehrajte vyššie spomenuté 2 verše a doplňte ho o totálne ironickú otázku:"Si si istý/á???"
Konkrétne mne by to zaváňalo novou stávkou, ALE keď mi niekto povie že mi "NIKDY(!!!) NEUBLÍŽI" tak mu okamžite dám facku. A keď budem mať chuť, tak aj dve:D Ale možno ho len kopnem... hm, ja neviem... OKEJ, k veci:)
Príklad:
Spoznáte novú babu, vyzerá byť strááášne super, tak sa skamarátite, bavíte sa a samozrejme sa chcte spraviť zaujímavými ako v poslednej dobe čoraz viac ľudí v mojom okolí (dajte mi prestávku na utretie zvratkov), tak čo urobíte? Poviete dáku pikantnú pikošku zo svojho života. Hm, ešte je toho málo, tu to trošku prikrášlim, tam zase dačo odoberem len aby to mne vyhovovalo. A voilá z margarétky zo záhrady odtrhnutej ako krmivo pre zajaca je zrazu KRÁSNA ruža od frajera "ktorého vám, však ŽIAĽ, nemôžem ukázať lebo býva v Košiciach".
Ach, plačem dojatím... -_-
Ale zase k veci... Vyššie spomenutá SKVELÁ KAMARÁTKA informáciu (samozrejme!) posunie ďalej a vyjde z toho, že máte frajera ktorý je v Leopoldove na psychiatrii a má vás len na sex.
Umrem:D Tak takéto informácie by sa mi fakt lúbili:D
Dobré, čo? A teraz vás ohovára celý kolektív báb. Nemýľte si úsmevy za smiech. Alebo smiech na vás so smiechom S vami...

A čo hovoríte na "DOBRÉ" rady "DOBREJ" kamarátky???
Svojími "radami" skrývajúcimi sa za klišé ako:"Ja chcem pre teba len dobre," akoby len hovorili:"Si sprostá, si sprostá, si sprostá, si sprostá, si spros..."
Je človek fakt sprostý, keď sa neriadi radami svojich (oni tvrdia, že) kamarátok? Lebo ak hej, tak som sprostá:D "Čau, volám sa Dee a som sprostá, lebo mám vlastný rozum. A ty?"

I´m sorry baby,
Ale veď ja viééém!!!!!

...a teraz už aj ty;)

5 komentárov:

Dee povedal(a)...

fajn, tato mi to okomentol ze:"Ty chces byt novinarkou?" ja:"preco?" on:"lebo aj oni vedia pisat vela a o nicom..." tak DIK... :D:D:D

Jessica povedal(a)...

no to bol maximálny odžub:)) ale neviem moc o čom to je, teda kto, s kým a kde, ale tiež som sa dopočula od jednej spolužiačky, že som vraj na Minikvase s niekým spala...sranda že ja som o tom nevedela!

Dee povedal(a)...

cozeeee:D:D:D tak to si teda dobre zakamuflovala ked som si to ani nevsimla:D:D:D

Anonymný povedal(a)...

:D:D:D aj ja sa chcem o sebe dozvediet nejaku pikoskuuuu :D

Anonymný povedal(a)...

Genial post and this post helped me alot in my college assignement. Thanks you for your information.