nedeľa 16. septembra 2007

Spolužiaci, indivíduá alebo fajn ľudia?

Kto vlastne sú? Vídame ich 5 dní v týždni, to je takmer 30 hodín do týždňa... Ale môžme povedať, že ich POZNÁME??? Odhalili nám len to, čo chceli... Klamali? Alebo hovorili pravdu? To vedia len oni... majú právo na svoje súkromie?
S niektorými sa zblížime až tak, že si nevieme predstaviť život bez nich... Stanú sa našimi priateľmi... SKUTOČNÝMI priateľmi... A prežijú s nami to dobré aj zlé... Ale čo ak sa vaše životné cesty rozídu? Čo potom? Sľubujete si, že sa budete stretávať ale ako dlho? Každý z vás si nájde nových spolužiakov...
Niektorých skutočne spoznáme AŽ VTEDY, keď si nájdeme tých nových a starí nám začnú chýbať... Možno medzi nimi nájdeme svojho najlepšieho kamaráta:) A bude to zrovna ten, o ktorom sme si v škole mysleli, že s ním sa baviť nestojí za nič... a to všetko len preto, lebo sme boli leniví sa s ním čo i len dať do reči, alebo ste ho hneď zo začiatku odsúdili.
Možno sa do niektorého z nich zamilujete... Či už šťastne, alebo nešťastne, obávate sa, čo na to povie vaše spoločné okolie. Možno city zvíťazia, možno nie.
Možno vás zoznámia s niekým novým a TEN ovplyvní váš život. Ovplyvní v dobrom, či zlom? Možno bude on vaša nočná mora, alebo nová láska, ktorá sa len CHYSTÁ premeniť na nočnú moru...
Možno to dievča, čo zmeškalo do školy bude vaša nová blízka kamarátka, dievča s dlhými rovnými vlasmi a okuliarmi úpná srandistka, dievča čo má vlastné názory vám pomôže a ani si to neuvedomí...
Možno človek, ktorý je vám na prvý pohľad nie moc sympatický bude váš dobrý kamarát a zistíte, že si pokladáte otázku, ako ste mohli bez neho žiť.
...je to len na vás, ako blízko k sebe pripustíte svojich spolužiakov.

5 komentárov:

Adamko povedal(a)...
Tento komentár bol odstránený autorom.
Adamko povedal(a)...

zaujmave vyjadrenie, o spôsobe zivota ktory si vedieme... mas celkom pravdu
no niekedy sa môze zmylit sami v sebe a pokladat aj toho najlepsieho kamarata za idiota pretoze nikdy nevieme co moze robit za tvojim chrbtom... Jedine je len verit a dufat ze naozaj nas ten clovek ma rad a neopustil by nas ani v tych najhorsich chvilach... friends 4ever :)

LIfeISwaR povedal(a)...

cynizmus Dendy? hmm, aj tak dobre. Mna znasaju len preto, ze to ,ze s nimi chodim do skoly, nezmenia, takze aj ja som cynicky. :)

BTW: je to 35 hodin.

Dee povedal(a)...

cynuzmus??? to co je? a ja mam svojic spoluziakov velmo rada:)))

Jessica povedal(a)...

Tak my spolu "žijeme" už ôsmy rok. A teraz vznikajú mega kolízie:)) Zlomený zub, superstar, oznamká, stužková. Kvôli všetkému sa hádame. A nie aby niekto ustúpil. Nepoznám svojich spolužiakov, vždy ma niekto prekvapí...